Οι εγωμανείς μαθητευόμενοι μάγοι σε Ιαπωνία και ΝΑΤΟ, σύντομα θα θερίσουν το ΤΕΛΟΣ τους, με την εξάντληση του πετρελαίου και της ανοχής των λαών.

Alert level at Indonesia volcano raised to highest level…
Ukraine Winter Grain May Worsen Amid Frost…

«Only the U.N. Secretariat building is fully lit throughout the night. The shining beacon of statist hypocrisy»…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΠ…

Απογοήτευση και ανησυχία

Δεν αποκλείουν την ταφή των αντιδραστήρων οι ανισόρροποι της Ιαπωνίας.

«Η μάχη με τη ραδιενέργεια μπορεί να διαρκέσει μήνες»

Εφιαλτικά σενάρια ξεδιπλώνονται για το πυρηνικό δυστύχημα στη Φουκουσίμα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια μάχη υπό αντίξοες συνθήκες. Η λέξη-κλειδί είναι «νερό», ώστε η ψύξη να αποτρέψει τα χειρότερα, επισημαίνει ο κ. Θεοφάνης Θεοφάνους, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια.

«Η προσπάθεια ελέγχου μπορεί να κρατήσει εβδομάδες ή και μήνες και στο διάστημα αυτό θα υπάρχει συνεχής φόβος», λέει ο επιστήμονας που χαρακτηρίστηκε ως ο «πατέρας» της ιδέας για την ψύξη του πυρηνικού καυσίμου με την παροχή νερού. Η μεθοδολογία που προέκυψε από τα πειράματά του πριν από 25 χρόνια περιλαμβάνεται στους κανόνες ασφαλείας που εφαρμόζονται διεθνώς.

«Στη Φουκουσίμα υπάρχουν δύο διαφορετικά προβλήματα: η κατάσταση μέσα στους αντιδραστήρες εντός του πρώτου προστατευτικού κελύφους και οι δεξαμενές με τα απόβλητα που βρίσκονται μέσα στο γενικό κτίριο. Η καρδιά του αντιδραστήρα υπάρχει ενδεχόμενο να σπάσει από μια έκρηξη, αλλά η διάτρηση μπορεί να γίνει και σταδιακά εάν περάσει μεγάλο διάστημα χωρίς ψύξη. Η πιθανότητα έκρηξης είναι μικρή, αλλά όχι μηδενική ακόμη», λέει ο κ. Θεοφάνους.

«Μας απασχολεί πολύ η σταδιακή διάβρωση του κελύφους, καθώς δεν ξέρουμε τι ποσότητες νερού έχουν ήδη βάλει, αν το υλικό έχει λιώσει χωρίς να έχει βγει από τον αντιδραστήρα ή -εάν λιώσει- κατά πόσο μπορεί θα προκαλέσει σοβαρή έκρηξη».

Μακροχρόνια διαχείριση
«Μια άλλη παράμετρος αφορά τη μακροχρόνια διαχείριση. Εφόσον το πυρηνικό υλικό λιώσει και πέσει στη βάση του κελύφους, ακόμα και αν συνεχιστεί η παροχή νερού, δεν είναι βέβαιο ότι η εξέλιξη του δυστυχήματος θα περιοριστεί.

Ισως ακολουθήσει η »επίθεση» στο τσιμέντο το οποίο αποσυντίθεται και παράγει αέρια που θα αυξήσουν περισσότερο τη θερμοκρασία και την πίεση. Ετσι η ραδιενέργεια κάποια στιγμή θα διαφύγει στην ατμόσφαιρα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες ή μήνες.

Συνεπώς πρέπει να βρούμε τρόπους να κατευνάσουμε την έκλυση ραδιενέργειας, όπως η ψύξη με μεγάλες ποσότητες νερού που την απορροφούν. Αντίθετα, αν αφήσουμε το υλικό να λιώσει, αυτό θα σκάβει τη βάση του κελύφους για καιρό», εξηγεί ο κ. Θεοφάνους και υπογραμμίζει ότι το πλέον επικίνδυνο σημείο είναι οι δεξαμενές αποθήκευσης αποβλήτων.

«Υπάρχει φοβερή ακτινοβολία περιμετρικά και δεν μπορούν να προσεγγίσουν για να τροφοδοτήσουν με νερό. Το υλικό δεν καλύπτεται και μπορεί να εκλυθεί ραδιενέργεια στην ατμόσφαιρα. Το χειρότερο σενάριο είναι να πιάσουν φωτιά οι δεξαμενές και να λιώσει το υλικό των καυσίμων».

Τέλος, ο κ. Θεοφάνους εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έφυγε από τον χώρο της έρευνας: «Ολοι όσοι εργάζονται σε αντιδραστήρες ποτέ δεν φαντάζονται ότι θα συμβούν τέτοια εξωπραγματικά γεγονότα. Οταν δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβεί το ακραίο, δεν είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίσεις. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που με έκαναν να απομακρυνθώ, ο μη επιστημονικός τρόπος σκέψης που επικρατεί. Κρατικοί φορείς, εταιρείες που διαχειρίζονται αντιδραστήρες και κατασκευαστές δεν έχουν δουλέψει με συνέπεια πάνω στα ακραία σενάρια».

Συμμορίες στη Βρετανία στρατολογούν πεντάχρονα για να κλέβουν

Unseasonal Snow in Vietnam…

Εντολοδόχος τού πραξικοπήματος στην Κύπρο το 1974 ο γενίτσαρος Χρ. Λαμπράκης.

Έντονο διάβημα απέστειλε η αλβανική κυβέρνηση (κατόπιν ακολούθησε και η τουρκική) προς την ελλαδική κυβέρνηση με αίτημα να μεσολαβήσει στο Δ.Σ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ούτως ώστε να μην σταματήσουν τα επεισόδια της διαφωτιστικής σειράς «1821».
Επίσης απαιτούν την συνέχιση της χρηματοδότησης , μέσω Εθνικής Tραπέζης, για να γυριστούν και άλλα επεισόδια που θα αναδεικνύουν την «αλβανική» καταγωγή των σημερινών Ελλήνων καθώς και το “θείο” δώρο της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
“Οι Έλληνες θα πρέπει κάποια στιγμή να νιώσουν ενοχές για την όποια φιλοπατρία τους” τόνισαν στο διάβημα οι φίλες και σύμμαχες χώρες.
Τέλος προτρέπουν την κυβέρνηση να τοποθετήσει τον κ.Τατσόπουλο υπουργό Τύπου και τον κ.Βερέμη υπουργό Παιδείας (αν και τους αρκούν οι ήδη υπάρχοντες…)

Επιμήκυνση στο γιαούρτωμα, ΤΩΡΑ!

Κατόπιν των ανωτέρω προβλεπομένων εξελίξεων ο δρ. Μυλωνάς είπε, απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο πρέσβυ της Fyrom, ότι η μόνη λύση για την διατήρηση της κρατικής οντότητος της χώρας του είναι:
1] Να ενωθεί με την Ελλάδα, αφού φωνάζουν τόσο πολύ ότι είναι Μακεδόνες, δηλαδή Έλληνες,  και
2] Να δημιουργήσουν με την Ελλάδα ένα Δυαδικό Κράτος, όπως είχαν ζητήσει και οι Αλβανοί, κατά την διάρκεια αποχωρήσεως των γερμανικών στρατευμάτων το 1944, κάτω από μια κοινή Δούμα, για να τους εξασφαλίζει την εσωτερική τους αυτονομία.

Οι υπολογισμοί ότι οι εκλογές μπορεί να γίνονται μόνο όπως θέλουν οι διχαστικοί μοναρχικοί, δηλ. με πανάκριβες προεκλογικές παραστάσεις, παραλείπει δόλια ότι οι 3 πρώτες εκλογές στη νεώτερη Ελλάδα το 1821-4, έγιναν με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, όπως γίνεται σε ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ συλλόγους και την Ελβετία.
ΝΕΑ φυλλάδια για τους τρομοεμβολιασμούς και την επόμενη, ηφαιστειογενή παγετώδη περίοδο.

Για νέους αναγνώστες, συνέχεια εδώ: https://afovia1.wordpress.com/about.

Advertisements

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 • Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

  Μαζί με 2 ακόμα followers

 • http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw
  Οι παγετώδεις περίοδοι ξεκινάνε ως εξής:
  παράλληλα με αύξηση των σεισμών, μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις αυξάνουν νεφοκάλυψη-χιονοπτώσεις-χιονοκάλυψη, αυξάνεται η αντανάκλαση του ηλιακού φωτός, η θερμοκρασία πέφτει κι άλλο, ενώ επεκτείνεται η παγοκάλυψη...
  Η καπνιά γνωρίζουμε ότι λιώνει τον πάγο, οπότε μπορεί να δοκιμαστεί στην Ανταρκτική και άλλους παγετώνες, ώστε να μειώσει τις επιφάνειες που αντανακλούν το ηλιακό φως και έτσι οδηγούν σε παγετώδεις περιόδους, ύστερα από μεγάλη χιονοκάλυψη που ακολουθεί μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις.
  Δεν είναι άραγε προτιμότερο να προσπαθήσουμε να πείσουμε για τη σταδιακή απομάκρυνση από παραλιακές περιοχές (αν πετύχουν οι δοκιμές και αρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά η στάθμη της θάλασσας), παρά να ξεκινήσει παγκόσμιος κανιβαλισμός άμα ξεσπάσει απότομα νέα παγετώδης;;;

 • ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ είναι οι ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ!

 • ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ σε κάθε γειτονιά για να αντιμετωπίσουμε κάθε εγωμανή

  ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ για ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ οικισμών!

 • ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ με τους Θρακιώτες και τους Κύπριους, στους θρασύδειλους οθωμανούς γενίτσαρους!
 • Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΟΗΕ, 10 Δεκ. 1948 Άρθρο 19: Καθένας έχει το δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ τής ΓΝΩΜΗΣ και της ΕΚΦΡΑΣΗΣ, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλον τον κόσμο.

 • Πώς ακριβώς οι κατασυκοφαντημένοι ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ Δημοκρατικοί έκαναν τα θαύματα του Χρυσού Αιώνα

 • Εύδαιμον το ελεύθερον και ελεύθερον το εύψυχον: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ είναι οι ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ!

 • ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ τους αυτο-καταστροφικούς "εκλεκτούς" που εκβιάζουν για εθιστικά, πομπηιακά ξενύχτια. - Για να ξυπνάμε ευδιάθετοι νωρίς, καλός ύπνος από νωρίς (ως 8 χρονών ως στις 8μμ, ως 19 στις 9μμ και ως τα 110 ως τις 10μμ), με ελαφρύ στομάχι, σε σκοτάδι ή με μάσκα ύπνου ή πολύ μικρό κόκκινο φωτάκι

 • Τον υπερπληθυσμό στους υπηκόους τους και τις γενοκτονίες των υπολοίπων τα προκαλούν οι εγωμανείς, και κινδυνεύουμε όλοι. ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ γεννήσεων (όπως κάνουν πάντα οι φιλειρηνικοί λαοί) και ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στις επιθετκές χώρες!
 • Άμα έρθει ηφαιστειακός χειμώνας, τι θα φάνε τα παιδιά; Ξεφωνίστε τους εγωμανείς πολιτικάντηδες και τους οικοφασίστες γενιτσάρους τους

  http://www.youtube.com/watch?v=kiuUzXwo0oI Να θυμίζουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στους κάθε φορά κυβερνώντες 3 πράγματα: 1ο ότι διοικούν ανθρώπους, 2ο ότι πρέπει να διοικούν σύμφωνα με κοινά αποδεκτούς, συμφιλιωτικούς νόμους και 3ο ότι ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ. Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: ότι μεν πρώτον ανθρώπων άρχει, δεύτερον δε κατά νόμους άρχει, τρίτον δε ότι ούκ αεί άρχει.