ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: 9ος-10ος 2009

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ για όσους έχουν αργή σύνδεση: ΕΔΩ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.
Ψήφο στους λιγότερο εγωιστές, σε μετριοπαθείς κεντρώους, αφού κανένα κ-ώμμα ακόμα δε στηρίζει το συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο
Πιο κάτω: 30-10-09 c
(Για τους νέους αναγνώστες:)
Οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ γραφειοκράτες ΟΗΕδες
γενίτσαροι στηρίζουν τους μεγαλοτραπεζίτες για παγκόσμια δικτατορία με πρόσχημα τις ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Μας προγράφουν επειδή ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ. Μα ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΒΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ.

Για πρόχειρη μετάφραση αντιγράψτε το κείμενό σας εδώ: http://translate.google.com.

Υπενθυμίζετε στους μοχθηρούς εχθρούς αποκέντρωσης-αυτάρκειας ότι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΜΜΕ άρχισαν να ψελλίζουν ότι ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΓΩΝΙΕΣ

«Πράσινοι» αυτοαποκαλούνται οι φασιστοοικολόγοι λόγω της μανίας τους για δολάρια και εκατόευρα… Ας τους θυμίζουμε συνεχώς ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!
-Πώς γίνεται και αρρωσταίνουν νέοι περισσότερο από μεσήλικες; ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΟΜΠΗΙΑΚΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ, σας λένε κάτι;
ΕΥΚΑΙΡΙΑ να πιέσουμε ώστε με το δίκτυο οπτικών ινών να αντικατασταθούν και οι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, όπως έχει υποδείξει το ιταλικό κρατικό Ίδρυμα Εργασιακής Ασφάλειας και Πρόληψης.
Ενώ οι αυτο-καταστροφικοί εγωμανείς ΔΕΝ κλείνουν τις πομπηιακές αρένες τους ούτε για υγεία ούτε για οικονομία, αντίθετα, με τη ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ξεμπροστιάζονται οι φοβικοί εγωμανείς τρομοεμβολιαστές. ΞΕΠΕΡΝΑ τις 50.000 επισκέψεις το σχετικό βίντεο!!!

30-10-09
1. Ο καθηγητής καρδιολογίας Κρεμαστινός δηλώνει ότι ΔΕΝ θα κάνει το τρομοεμβόλιο (αλλά ας το κάνουν οι άλλοι…)
2.
Οι αρχομανείς σκότωναν αποδιοπομπαίες «μάγισσες» στις μεγάλες παγωνιές
3. Μετά την παγκόσμια αντίδραση στο πραξικόπημα που οργάνωσαν οι γνωστοί ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΕΣ τύραννοι της ανθρωπότητας στην Ονδούρα, τώρα δηλώνουν ικανοποιημένοι που μπορεί να αποσυρθούν οι γενίτσαροί τους!…
4. ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ στην κεντρική Δολαρία…

29-10-09
1. Αύριο Παρασκευή διοργανώνεται ημερίδα στο Πν. Κέντρο Γαλατσίου από Δήμους – ΕΘΙΑΓΕ υπέρ των αντιδιαβρωτικών-αναδασωτικών σπορών με σβώλους ντόπιων σπόρων.
2. Κορυφαίος αστροφυσικός επανέρχεται για τα επερχόμενα ΜΕΓΑΛΑ κρύα, που ήδη έχουν αρχίσει να παγώνουν τους υπερθερμασμένους οικοφασίστες.
3. Αλήθεια, αν οι υπερθερμασμένοι φορολογήσουν αγριότερα την ΤΡΟΦΗ των φυτών, το διοξείδιο του άνθρακα, μετά θα συνεχίσουν με τον άλλο 95% ατμοσφαιρικό «ρύπο» του «θερμοκηπίου», το νερό;;;
4. ΤΡΕΜΟΥΝ οι τρομοεμβολιαστές που 6 στους 10 ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ να πάνε να εμβολιαστούν!

26-10-09
1. ΠΡΟΒΑ πιο στυγνής τραπεζικής ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ η κήρυξη της Δολαρίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για μια συνηθισμένη γρίπη.

2. AN πάτε από καταιγίδα, να ξέρετε ότι ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ, αλλά ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΨΑΝΕ:

Οι επιτυχείς καιρικές προβλέψεις τού αστροφυσικού Piers Corbyn δε βασίζονται σε σκοταδιστικά μοντέλα, αλλά σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
http://www.weatheraction.com


3.

-24,3 βαθμοί στη Γερμανία από ΧΑΜΗΛΗ «υπερθέρμανση»!

ΑΡΑΓΕ, ΠΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΓΩΝΙΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤOΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙO TITANIKO;;;

25-10-09
1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, με ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, μια αίτηση Δήμων και ΕΘΙΑΓΕ για σπορά αναδασωτικών σβώλων στην πολύπαθη Πεντέλη! http://www.spap.com.gr/images/stories/arprot1109.pdf
2. Με 26 δούλους βοηθά η κυρία προέδρου το σκιάχτρο των τραπεζιτών, ενώ ΕΚΦΥΛΙΖΕΤΑΙ η υπερθερμασμένη προπαγάνδα των οικοφασιστών
3. Φασίστες «Εργατικοί» στην Αγγλία απαιτούν …απαγόρευση κριτικής στον ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ Γκορ και τους υπερθερμασμένους τραπεζίτες νταβατζήδες του.
4. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ στη Μακεδονία είναι μήπως απόδειξη «ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης», γενίτσαροι οικοφασίστες, συνένοχοι με τους τραπεζίτες στην εξαθλίωση των λαών;
5. Το υπερθερμασμένο BBC, ενόψει βαρύ χειμώνα, αφήνει να ακουστεί ΝΕΑ υπεράσπιση των αμφισβητιών των οικοφασιστών!

24-10-09
ΝΕΟΣ ισχυρός σεισμός στην Ινδονησία, και όλα τα κράτη, εκτός από την Ελβετία, ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ-ΠΑΛΛΑΪΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ διάσωσης. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !

23-10-09
1. Οι ΠΡΩΤΟΙ γνωστοί εμβολιασμένοι νεκροί στη Σουηδία

2. To πρωτόκολλο του Κιότο ΕΝΙΣΧΥΣΕ τις αποδασώσεις!

Υπάρχουν ακόμα αλτρουϊστές που νομίζουν ότι στην Κοπεγχάγη οι τραπεζίτες με τους γενιτσάρους τους δεν απειλούν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;;;

22-10-09
Και Γερμανός καθηγητής φαρμακολογίας κατά των τρομοεμβολιασμών!

21-10-09
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ τού καθηγητή που μελετά τις Μαλδίβες κατά του γενίτσαρου υπερθερμασμένου, κερδοσκόπου προέδρου τους, ο οποίος ΨΕΥΔΕΤΑΙ για το επίπεδο της θάλασσας που ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ και ΔΕΝ απειλεί κανέναν!
20-10-09
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι οικοφασίστες στους νέους δολαριανούς εκβιασμούς για επιβολή περισσότερων μεταλλαγμένων τους στην Ευρώπη;;;

18-10-09

1. Καβγάς για το πανδημικό εμβόλιο- Οι γενίτσαροι ΤΡΕΜΟΥΝ το ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!!!

«Τελευταία ορισμένοι έλληνες επιστήμονες εγείρουν θέμα ασφαλείας του πανδημικού εμβολίου. Οι φωνές αυτές ακούστηκαν έντονα κατά την τελευταία συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας Γρίπης».

«Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα δημιουργείται αντιεμβολιαστικό κίνημα»

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=294561&dt=18/10/2009

2. Ενώ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ του χαζοκουτιού τους, ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ τον περιορισμό του…
3. Οδηγίες αντιμετώπισης των κεραυνών μέσα-έξω από το σπίτι.

17-10-09
1. 10 ερωτήσεις που ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ τους κερδομανείς τρομοεμβολιαστές.
2. ΑΓΩΓΗ των υγειονομικών υπαλλήλων τής Ν. Υόρκης κατά του τρομοεμβολιασμού!
Το πληροφορούμαστε στα ελληνικά από εδώ και εδώ.

3. ΠΡΩΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ από ΧΙΟΝΙΑ στην Κ. Ευρώπη

13-10-09
Ένας πρόεδρος ευρωπαϊκής χώρας έχει γίνει ο εφιάλτης των ευρωλαμογιών!

12-9-09
Η χρήση του εμβολίου «κατά της γρίπης» δεν είναι ασφαλής τονίζει προς την Εθνική Επιτροπή και το υπ. Υγείας ο πνευμονολόγος Π. Μπεχράκης. Υπενθυμίζεται ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ για το ενδεχόμενο βίαιου εμβολιασμού των μαθητών ΧΩΡΙΣ γονική συναίνεση.
Μπορείτε να καταθέσετε ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ επιστολές σε σχολεία και ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ που εμπλέκεται, όπου θα δηλώνετε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ εμβολιαστική ή άλλη ανάλογη επέμβαση στα παιδιά σας (των οποίων έχετε τη γονική μέριμνα και επιμέλεια), χωρίς να ληφθεί η γνώμη και η συναίνεσή σας, και ότι ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΕΣΤΕ απέναντι σε όσους κακοποιήσουν τα παιδιά σας, όλων των δικαιωμάτων που σας δίνει ο αστικός και ποινικός κώδικας και οι διεθνείς συμβάσεις.
Οι ρωγμές στις πυραμίδες και τα λοιπά ιεραρχικά συστήματα οδηγούν στην κατάρρευσή τους.

9-10-09
Ενώ συνεχείς είναι οι καταγγελίες για την εγκληματική εγκατάλειψη της πολύπαθης Ηλείας από πολιτικάντηδες και ψευτοοικολόγους, τα άλλα λαμόγια της νορβηγικής μοναρχίας που έχουν τόσες φορές βραβεύσει με νόμπελ γενοκτόνους όπως ο Γκορ κλπ, ξαναχτύπησαν με βράβευση τώρα του αρχισκιάχτρου των αρχιληστών δολαριανών τραπεζιτών και συνένοχου στο πραξικόπημα της Ονδούρας Ομπόμπα, με πρόσχημα τη μείωση των ραδιενεργών όπλων, που όμως γίνεται γιατί είναι ΑΣΥΜΦΟΡΑ στη συντήρηση ενμέσω ενεργειακής ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ

7-10-09
Το Παν. Στάνφορντ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ να προβληθεί η φάτσα υπερθερμασμένου καθηγητή του που υπερασπίζεται την κερδομανή τρομολαγνεία των οικοφασιστών!…

5-10-09
1. Ένα τρομοεμβολιαστικό έγκλημα στα ελληνικά.
2. Κι άλλη κερδοσκοπική ΑΠΑΤΗ με τα υπερθερμασμένα συχωροχάρτια

30-9-09
Ο χτεσινός μεγάλος σεισμός στον Ειρηνικό
, με το μάγμα τής Γης να δέχεται το αυξημένο γαλαξιακό ηλεκτρικό ρεύμα, ας συσχετιστεί με το ελαττωμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο τού ήλιου και με τη συνεχή αύξηση σεισμών και ηφαιστειακών εκρήξεων, που δείχνουμε σε πλαϊνό σχεδιάγραμμα δεξιά.

29-9-09
SOS: ΝΕΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ στη Βρετανία!!!

Για ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΗ φορά οι εγωμανείς «εκλεκτοί» ζητούν από ένα νεκρό παιδί να αποδείξει ότι είναι οι δολοφόνοι του… (Προηγούμενα παιδιά-θύματα εμβολιασμών, βλ. εδώ.)

Αλλά η θολούρα και ο πανικός τους δεν τους αφήνει να δουν ότι ΟΛΗ η ανθρωπότητα έχει καταλάβει πια ότι ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ενεργειακά αλληλομισούμενοι, γι΄αυτό μας θέλουν, όπως πριν ΟΛΑ τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ πια ιερατεία, τρομαγμένους. ΘΥΜΙΖΕΤΕ τους, όπως ο καθηγητής τού Πρίνστον Happer, ότι η τρομολαγνεία Μάγια, Αζτέκων, Ίνκας κοκ είναι η αιτία που τους αποσυνέθεσε και τους ΑΦΑΝΙΣΕ.

Ψιθυριστά ή φωναχτά η φράση «ΠΟΙΟΣ θα σας ταΐζει εξυπνάκηδες, αν αφανίσετε τη νεολαία;» ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ τους αρχομανείς είτε προς το γκρεμό είτε στην αυτο-συγκράτηση: το είδαμε στον τρόμο τους για τα ίδια τους τα πυρηνικά, όταν αποφεύγουν τα ίδια τους τα εμβόλια, όταν ΤΡΕΜΟΥΝ και τους ίδιους τους σωματοφύλακές τους που θα τους φάνε ζωντανούς, αν δε μας αφήσουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να οργανώσουμε διεθνή εκεχειρία και αποκέντρωση.

Ας γίνει το άτυχο κορίτσι ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κάθε γονιού, παιδιού, διασώστη στους πανικόβλητους τρομοεμβολιαστές!

ΜΗΝ τους φοβάστε!

28-9-09
1. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη διακρατική διαφθορά σχετικά με πληρωμένα ραδιενεργά ναυάγια στη Μεσόγειο
2. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ από υπεύθυνους μετεωρολόγους (ο ένας κορυφαίος αστροφυσικός που αποδεικνύει με μεσοπρόθεσμες προβλέψεις τη σχέση ήλιου/γαλαξία-κλίματος/καιρού) η φιλιππινέζικη κυβέρνηση για τον κατακλυσμό που έπνιξε δεκάδες στην πρωτεύουσα, αλλά, όπως κάθε φοβικό καθεστώς, ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ για τους απλούς αν
θρώπους…

25-9-09
1. Με νέους νεκρούς από ΨΥΧΡΕΣ νεροποντές και πλημμύρες σε Δολαρία-Μικρασία, οι υπερθερμασμένοι φασίστες,
ανυπόμονοι να επιβάλουν φοροεξόντωση των λαών στην παραπαίουσα συμφωνία τής Κοπεγχάγης, παραληρούν πάλι για «εξαφάνιση» των πάγων στους πόλους με μετρήσεις στα ετησίως αυξομειούμενα παράλια ως το 2007 και όχι στο γενικό σύνολο που ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!
2. Άλλοι γενίτσαροι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ σε κορυφαίο μελετητή των πολικών αρκούδων να συμμετάσχει σε συνέδριο όπου θα τους ξεσκέπαζε για τα παραμύθια τους περί «υπερθέρμανσης»!…
24-9-09
Ο τ. πρόεδρος του ΕΦΕΤ και της Ένωσης Ελλήνων Χημικών Ν. Κατσαρός ΘΑΡΡΑΛΕΑ κατά των ΦΟΝΙΚΩΝ λαμπτήρων υδραργύρου, που κατασκευαστές, Ε.Ε και οικοφασίστες προωθούν ύπουλα… ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ!
23-9-09
ΔΕΝ είναι όλοι οι κάτοικοι της Δολαρίας αμερικανάκια και ήδη είναι δυσαρεστημένοι όσο και στην προηγούμενη τραπεζική απληστεία του Μεσοπολέμου!… Ας θυμίζουμε στους αμετανόητους πράσινους γενίτσαρους του Ομπόμπα ότι το σκιάχτρο τους έκανε το πραξικόπημα στην Ονδούρα
22-9-09
ΠΛΥΣΗ εγκεφάλου παιδιών από τους υπερθερμασμένους παράσιτους γραφειοκράτες ΟΗΕδες, που είδαμε τα καμώματά τους σε Κύπρο, Σερβία, Παλαιστίνη και αλλού…
20-9-09
1. Ώστε οι άπληστοι τραπεζίτες έχουν τον Ομπόμπα για μαριονέτα;
2. Δανέζικο κόμμα οργανώνει διάσκεψη ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΩΝ των οικοφασιστών, τις ίδιες μέρες με τη συνωμοσία των
υπερθερμασμένων εγωμανών στην Κοπεγχάγη!
3. ΤΡΕΜΟΥΝ το διάλογο για την κλιματική αλλαγή οι βεντέτες των οικοφασιστών.
17-9-09
Η Δολαρία, αφού κατατρομοκράτησε ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ την ανθρωπότητα για το ΑΘΩΟ διοξείδιο του άνθρακα, τώρα ΤΡΕΜΕΙ που έμπλεξε στην Κοπεγχάγη, από ΦΟΒΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ
16-9-09
Κι άλλη φωνή προκαλεί τους μοναρχικούς υπερθερμασμένους
να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ τις ψευτοολυμπιακές μονομαχίες στο Λονδίνο, αν θέλουν να δώσουν το παράδειγμα εξοικονόμησης ενέργειας.
14-9-09
1. Η Β. Κορέα ενόψει νέου ΛΙΜΟΥ λόγω ΠΑΓΩΝΙΑΣ-ΞΗΡΑΣΙΑΣ
2. ΚΑΝΕΝΑΝ οικοφασίστα γενίτσαρο δεν απασχολούν προεκλογικά και μετεκλογικά γεγονότα όπως η πρόσφατη μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη στη χερσόνησο Καμτσάκα και οι επιπτώσεις της στο κλίμα…
12-9-09
1. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ πίσω από τη φασιστική επιβολή των ΦΟΝΙΚΩΝ λαμπτήρων υδραργύρου, στην οποία χρησιμοποιούνται ως γενίτσαροι οι φασιστοοικολόγοι…
2. Προεκλογική, μονομαχική εκστρατεία ΚΑΤΑ του συμφιλιωτικού ΕΝΙΑΙΟΥ ψηφοδελτίου, με νέα θύματα πλημμυρών, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ για ασκήσεις εκκένωσης, αναδασωτικές-αντιπλημμυρικές σπορές και ξεμπρόστιασμα των εγωμανών ψευτοπροοδευτικών γενίτσαρων οικοφασιστών,
που μαζί με τους νταβατζήδες προσπαθούν να μας ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ σχετικά με τη φυσική επιδείνωση των καιρικών φαινομένων για να φορολογούν και ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ τους λαούς. Κούνια που ΔΕΝ τους κούναγε…
11-9-09
Οι τελευταίες ψύχρες
και τα νέα γειτονικά υπερπληθυσμιακά θύματα της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ των αρχομανών εν μέσω ΠΑΓΩΜΕΝΩΝ ΝΕΡΟΠΟΝΤΩΝ, σάς δίνουν το δικαίωμα να ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΕ τους ψευτοπροοδευτικούς οικοφασίστες-γενίτσαρους των φοβικών τραπεζιτών.
9-9-09
ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ κατά του υπερθερμασμένου Γκόρντον Μπράουν
από τον εξαίρετο επιστήμονα Χ. Σρόιντερ, και μπηχτή ότι αν πιστεύουν πραγματικά ότι οι ΑΠΛΟΙ άνθρωποι είναι «ένοχοι» για την τρέχουσα ΨΥΞΗ μαζί με την ΑΘΩΑ τροφή των φυτών, το διοξείδιο του άνθρακα, τότε να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ τις ψευτοολυμπιακές αρένες στο Λονδίνο το 2012!

8-9-09
1. Ενώ νομπελίστας φυσικός κοροϊδεύει τις ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ και ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ανεμογεννήτριες που μας διαφημίζουν οι φασιστοοικολόγοι γενίτσαροι, αρχίζουν να ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ οι ΜΑΖΙΚΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ τραπεζίτες-αφέντες τους, που θέλουν να μας αραιώσουν, ενόψει καταστροφικών παγωνιών…:

Then there is Africa, where leaders appear ready to support curbs on energy use – in exchange for up to $300 billion per year in additional foreign aid, “to cushion the impact of global warming.” That will be nice for their private bank accounts, but less so for Africa’s 750 million people. Those people will simply be sacrificed.
Of course, the real goal was never to control the climate. It was always to control energy use, lives, jobs, economies, transportation and housing – and usher in a new era of high tax global governance. The American people are increasingly saying they’re not ready to grant that power to Obama Gore & Company. http://www.climatechangefraud.com/politics-propaganda/5012-leader-of-none

2. Νέα υπερθερμασμένα ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ: ότι δήθεν η ‘ανθρωπογενής’ υπερθέρμανση και όχι η επερχόμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΞΗ, όπως αυτή από 14.500 ως 12.000 χρόνια σήμερα που ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, θα προκαλέσει αύξηση της ηφαιστειακής δραστηριότητας (βλ. π.χ. κατά την πρόσφατη Μικρή Παγετώδη)… Πάντως, παρά τα επί δεκαετίες τσιρίγματα των υπερθερμασμένων-πομπηιακών ΜΜΕ, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ το ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ρεύμα εναντίον της εγωμανίας τους!
3. Ρωτήσατε κανένα φασιστοοικολόγο τι κάνει για την ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ του πληθυσμού για περίπτωση καταστροφικών πλημμυρών και λοιπών φαινομένων ΨΥΞΗΣ;;;

6-9-09
1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ για την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στους τρομοεμβολιαστές!

Ήδη στο γραφείο του Δ. Αβραμόπουλου (που άρχισε να λειτουργεί σε προεκλογικούς ρυθμούς) φθάνουν, καθημερινά επιστολές συλλόγων, φορέων αλλά και απλών πολιτών που εκφράζουν την αντίθεσή τους με τον εμβολιασμό.

Με βάση τις πρώτες καταγραφές, δεν προτίθενται να εμβολιαστούν οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας. Εκπρόσωποί τους το δήλωσαν ευθέως, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, με τους γενικούς γραμματείς των συναρμόδιων υπουργείων. Το ίδιο οι πυροσβέστες, και οι εργαζόμενοι στο υγειονομικό σύστημα.

2. ΑΡΑΓΕ τι θα τσιρίζουν οι φασιστοοικολόγοι τώρα που θα αυξάνονται, λόγω αδύναμου ήλιου, οι ΠΑΓΩΝΙΕΣ;
5-9-09
1. ΝΕΑ αναγγελία για επερχόμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΞΗ από υπερθερμασμένον τής IPCC…
2. 2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια ΛΗΣΤΕΨΑΝ οι τραπεζίτες τού Ομπόμπα από τις αποταμιεύσεις των υπηκόων τους, αλλά το σκιάχτρο ΔΕΝ θα τα επιστρέψει με τέτοιο χειμώνα που έρχεται…
Και γκρινιάζουν οι ψευτοπροοδευτικοί φασίστες που ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ η αποδοχή της βεντέτας τους… Είναι αυτοί που συκοφαντούν τους μετριοπαθείς-συμφιλιωτικούς κεντρώους.
4-9-09
Άραγε όταν οι διαβόητοι κερδομανείς τρομοεμβολιαστές τσιρίζουν ότι «υγιή» παιδιά πέθαναν «από γρίπη»,
επιτρέπουν σε αλτρουϊστική επιτροπή να εξετάσει σε πόσο στρεσογόνο περιβάλλον ζούσαν, τι νερό έπιναν, τι βλάβες τούς είχαν κάνει τα εκβιαστικά ΔΕΚΑΔΕΣ εμβόλια-αντιβιοτικά-μεταλλαγμένα-ξενύχτια-θρίλερ κλπ κλπ ως τότε;
3-9-08
1. Η ξηρασία λόγω ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΗΣ ΨΥΞΗΣ και η ΑΝ
ΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ των εγωμανών υπεύθυνες ΚΑΙ για την έκταση των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια, όπως και αλλού…
2. Με ΜΑΝΙΑ υπέρ της ραδιενέργειας οι υπερθερμασμένοι εχθροί τής αποκέντρωσης και της αυτάρκειας…
3. Οι ΑΡΧΙΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ της ανθρωπότητας χρησιμοποιούν τη μανία τους για να μας τρομοκρατούν, ώστε να …αυτο-εξαφανιστούμε για να τους …διευκολύνουμε ενόψει μεγάλων παγωνιών…
2-9-09
1. Και νέα καταγελία των ΦΟΝΙΚΩΝ κινητών τηλεφώνων από αλτρουϊστές επιστήμονες!
2. Σχόλιο σε άρθρο που αποδίδει την ‘υπερθερμασμένη’ προπαγάνδα στην απληστεία για ραδιενέργεια: «ενοχοποιώντας οι τραπεζίτες τους λαούς για το κλίμα, πάνε να τους αρπάξουν κάθε ορυκτό»… Και ένας άλλος προσθέτει για τους εγωμανείς: «Δεν τους φτάνει που κάηκε η ελληνική βιβλιοθήκη τής Αλεξάνδρειας;» (εννοεί: να ξανακαταστρέψουμε την αλτρουϊστική επιστήμη;)
1-9-09
Δυο αποκαλυπτικά άρθρα για την παραφροσύνη της φθορίωσης του νερού και των τρομο-εμβολιασμών από τα ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΑ ψοφο-ιερατεία.

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Μη φοβάστε να διακόπτετε, προς όφελος όλων, ακόμα και των ίδιων των ανανούριστων, τα εγωιστικά παραληρήματά τους, με μια ερώτηση όπως αυτή: Γιατί εμποδίζετε Αποκέντρωση-ΑυτάρκειαΣυμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, όταν κάθε στιγμή υπάρχει το ενδεχόμενο για ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ πολυετή ηφαιστειακό χειμώνα; Γιατί να μη γλιτώσουμε τα παιδιά από την εξαθλίωση, όπως αυτή στην οποία κατέληξαν οι κανίβαλοι στο νησί τού Πάσχα; Η εγωμανία είναι το κύριο πρόβλημα. Το ξεμπρόστιασμά της είναι η αρχή τής λύσης!

(Προηγούμενες ενημερώσεις: εδώ).

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!…

Advertisements

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 • Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

  Μαζί με 2 ακόμα followers

 • http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw
  Οι παγετώδεις περίοδοι ξεκινάνε ως εξής:
  παράλληλα με αύξηση των σεισμών, μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις αυξάνουν νεφοκάλυψη-χιονοπτώσεις-χιονοκάλυψη, αυξάνεται η αντανάκλαση του ηλιακού φωτός, η θερμοκρασία πέφτει κι άλλο, ενώ επεκτείνεται η παγοκάλυψη...
  Η καπνιά γνωρίζουμε ότι λιώνει τον πάγο, οπότε μπορεί να δοκιμαστεί στην Ανταρκτική και άλλους παγετώνες, ώστε να μειώσει τις επιφάνειες που αντανακλούν το ηλιακό φως και έτσι οδηγούν σε παγετώδεις περιόδους, ύστερα από μεγάλη χιονοκάλυψη που ακολουθεί μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις.
  Δεν είναι άραγε προτιμότερο να προσπαθήσουμε να πείσουμε για τη σταδιακή απομάκρυνση από παραλιακές περιοχές (αν πετύχουν οι δοκιμές και αρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά η στάθμη της θάλασσας), παρά να ξεκινήσει παγκόσμιος κανιβαλισμός άμα ξεσπάσει απότομα νέα παγετώδης;;;

 • ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ είναι οι ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ!

 • ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ σε κάθε γειτονιά για να αντιμετωπίσουμε κάθε εγωμανή

  ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ για ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ οικισμών!

 • ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ με τους Θρακιώτες και τους Κύπριους, στους θρασύδειλους οθωμανούς γενίτσαρους!
 • Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΟΗΕ, 10 Δεκ. 1948 Άρθρο 19: Καθένας έχει το δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ τής ΓΝΩΜΗΣ και της ΕΚΦΡΑΣΗΣ, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλον τον κόσμο.

 • Πώς ακριβώς οι κατασυκοφαντημένοι ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ Δημοκρατικοί έκαναν τα θαύματα του Χρυσού Αιώνα

 • Εύδαιμον το ελεύθερον και ελεύθερον το εύψυχον: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ είναι οι ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ!

 • ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ τους αυτο-καταστροφικούς "εκλεκτούς" που εκβιάζουν για εθιστικά, πομπηιακά ξενύχτια. - Για να ξυπνάμε ευδιάθετοι νωρίς, καλός ύπνος από νωρίς (ως 8 χρονών ως στις 8μμ, ως 19 στις 9μμ και ως τα 110 ως τις 10μμ), με ελαφρύ στομάχι, σε σκοτάδι ή με μάσκα ύπνου ή πολύ μικρό κόκκινο φωτάκι

 • Τον υπερπληθυσμό στους υπηκόους τους και τις γενοκτονίες των υπολοίπων τα προκαλούν οι εγωμανείς, και κινδυνεύουμε όλοι. ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ γεννήσεων (όπως κάνουν πάντα οι φιλειρηνικοί λαοί) και ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στις επιθετκές χώρες!
 • Άμα έρθει ηφαιστειακός χειμώνας, τι θα φάνε τα παιδιά; Ξεφωνίστε τους εγωμανείς πολιτικάντηδες και τους οικοφασίστες γενιτσάρους τους

  http://www.youtube.com/watch?v=kiuUzXwo0oI Να θυμίζουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στους κάθε φορά κυβερνώντες 3 πράγματα: 1ο ότι διοικούν ανθρώπους, 2ο ότι πρέπει να διοικούν σύμφωνα με κοινά αποδεκτούς, συμφιλιωτικούς νόμους και 3ο ότι ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ. Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: ότι μεν πρώτον ανθρώπων άρχει, δεύτερον δε κατά νόμους άρχει, τρίτον δε ότι ούκ αεί άρχει.